Здравейте искам да попитам как се махат корите на вратите на щипки ли са трябва ли да махна говорителя и от там да откачам?Искам да си сменя клиучалките затова питам ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от danix Покажи съобщениеЗдравейте искам да попитам как се махат корите на вратите на щипки ли са трябва ли да махна говорителя и от там да откачам?Искам да си сменя клиучалките затова питам ?Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от danix Покажи съобщениев гараж ще го правя но щом викаш "филм" значи не е лесно ?Но щом имаш гараж, действай смело
Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от danix Покажи съобщениеТолкова ли трудно се слагат тия клиучалки аз мисля че ги даржат само 2 пластини но незнам как се нагаждат ..Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеАко е на термостата, може да ти потече антифриз и то горещ, отвори капачката на казанчето, ако правиш манипулацията на топло. Не би трябвало на студено да заяжда, просто го развиваш с неподходящ инструмент - намери си хубави компактни ВиК гарги и пробвай с тях, че имат рамо за натиск или глух ключ. Лично при мен не беше проблем преди месец, когато го сменях, а с ВД 40 нищо няма да направиш, дифтунга е алуминиев и под напрежение.
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеАми с френски ключ го мъчих (от един комплект на Draper, които би трябвало да са качествени инструменти) и не ще... Сега като ходя да сменявам масла и филтри, ще го мъчим там и с майсторва...Arena Coast Customs
Comment
-
Вижте какво гледах колеги, не е точно за раздел 145/146, но реших че е добре да се види и тукhttp://www.experience159.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеФренски ключ е груба сила за тоя датчик, една маркова малка гарга е идеална при липса на читав ключ, поне аз с такава действам. Но по-добре да ти го сменят, надали ще ти излезне над 5 лева. Успех !Сега колата вече се прероди! Толкова време го диря тоя прословут проблем със забиването на предницата!
Comment
-
Колеги, не ми се заключва шофьорската врата като натисна копчето на дистанционното. Пасажерската си е ОК и се заключва. Иначе механиката си работи, сега я заключвам отвътре и излизам през другата и тогава заключвам и нея с дистанционното. Какви са възможните причини? Централното на един бушон ли е или има отделни за двете врати?
Comment
-
Лошо, ше требва да се ходи при чичо доктор. Факта, че се заключва отвътре с палчето ме навежда на мисълта, че поне бравата трябва да е ОК? Т.е. нещо ток не достига до нея...
Comment
Comment